Algebehandling

Få bugt med alle algerne...

Hos Rengøring Vejle tilbyder vi også effektiv rengøring og behandlinger udendørs. I det omskiftelige danske vejr, er tag og facader ofte udsatte for algeangreb. Derfor tilbyder vi algebehandling og algerens med vores effektive højtryksrensere og produkter, så du én gang for alle kan få bugt med de genstridige alger.

Mos og alger gør ikke bare dit tag, din terrasse og dine fliser matte og triste at se på, men de også skadelige for dit hjem. Uden behandling og rens vil belægningen på husets materialer blive ødelagt. Med vores behandling og rens, vil dit tag og dine fliser skinne på ny, og du undgår samtidig uoprettelige og omkostelige skader i belægningen på dit tag og dine facader.

Ingen opgave er for stor for os. Vi behandler og renser alle facader og overflader, både terrasser, tage og husfacader. Vi tilpasser os vores kunders individuelle behov og ønsker. Derfor tilbyder vi også vores service, uanset om du søger hjælp til privat rengøring eller erhvervsrengøring. 

Kontakt os via formularen til højre – eller ring direkte til os, så vi i fælleskab kan finde den bedste og mest økonomiske løsning til dig.

Modtag dit
rengøringstilbud

Behandling af alle overflader

Mos og alger trives i et fugtigt og omskifteligt vejr, som vi ofte har i Danmark, og alle overflader kan rammes af de genstridige alger. Derfor behandler og renser vi både fliser, murværk, facader, stakit, tag og træterrasse. 

Vi forstår vigtigheden af, at din bygning eller dit hjem ser præsentabelt og indbydende ud. Som husejer er et grønt tag eller terrasse ikke særligt pænt at se på. For en virksomhed er det vigtigt at gøre et godt indtryk hos kunderne. Dette kan være svært, hvis bygningen er plaget af alger, og derfor ikke ser præsentabel ud. 

For at sikre det bedste og mest langtidsholdbare resultat, giver vi en grundig rens og behandling i dybden. Vi anbefaler, at du får renset tag og facader én gang om året, for at holde væksten af alger i skakmat. Tag, fliser og facader uden udhæng er mest udsatte, og kræver ofte flere behandlinger. Derfor kan vi tilbyde en attraktiv abonnementsordning, hvor du til en fast fordelagtig pris, undgår alger for bestandigt.

Miljørigtig rengøring,
rens og behandling

Vi bekæmper væksten af alger, uden at gå på kompromis med miljøet. Hos os tager vi ansvar, og derfor benytter vi os kun af miljøvenlige produkter, når vi udfører vores arbejde. Med vores bionedbrydelige produkt, trænger produktet ind og løsriver algerne fra overfladen. Herefter gør naturen resten af arbejdet. Vind og regn sørger for, at algerne forsvinder. 

Derfor kan vi med stolthed sige, at vi i samarbejde med naturen, arbejder på at optimere holdbarheden på dit hus og levere et skinnende rent resultat, som du stolt kan vise frem, mens vi tager ansvar for miljøet. 

Rengøring Vejle - Midler

Garanteret effekt og virkning

At få givet dine facader og overflader en grundig algebehandling, er måske ikke din førsteprioritet. For os er det vigtigste, at din bolig eller virksomhed altid er i den bedste stand og fremstår velvedligeholdt. Derfor er algebehandling en hovedprioritet for os, og vi kan garantere en synlig effekt.