Vinduespudsning

Vinduespudser i Vejle...

Hos Rengøring Vejle tilbyder vi dig en vinduespudsning, som vil gøre dine vinduer krystalklare og dine naboer misundelige. For dig er vask af vinduer ofte en sur pligt, som bare skal overstås. Vi kan hjælpe dig, for hos os sætter vi en stor ære i at yde den bedste og mest grundige vask. Vi tilbyder professionel vinduespudsning, -polering og -vask. Derudover kan vi rense vinduer i dybden for brugsspor og snavs.

Vi tilbyder vores vinduesservice til både private og til erhverv, og vi kan klare en bred vifte af opgaver, både indendørs og udendørs, afhængigt af dine ønsker og behov. 

Som noget helt nyt, kan vi også tilbyde vores effektive solcellevask. Hos Rengøring Vejle tager vi ansvar for miljøet. Derfor vil vi også gøre vores til, at dine solceller holder i mange år. Med vores solcellevask vil dine solceller skinne som nye, så du kan få maksimalt udbytte af solens stråler – til gavn for både dig og miljøet. 

Er du i tvivl om, hvad du har behov for? Kontakt os gerne på telefon eller via vores kontaktformular – så giver vi dig et uforpligtende tilbud. 

Modtag dit
rengøringstilbud

Har du et klart udsyn i hverdagen?

Ser verden lidt grumset ud, når du kigger ud af vinduet? Hvis du ikke kan se ud af dine vinduer, er vi klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for stor til os, og vi tilbyder en lang række ydelser såsom vinduesrens, vinduespolering og vinduespudsning.

Bor du i lejlighed, kan vinduespudsning være en farlig affære, hvis du bor højt oppe. Overlad trygt dette til os, for vi når selv de mest svært tilgængelige ruder. Med stort fokus på anbefalede sikkerhedsprocedurer, overholder vi alle regler inden for vinduespudsning, så du ikke behøver risikere liv og lemmer, for at få et klart udsyn til verden.

Afrensning af vinduer

Sommetider trænger vinduerne til mere end en vask. Glas og ruder kan med tiden bære præg af brugsmærker, som f.eks. mærker fra klistermærker, gulligt skær fra tobaksrøg, pletter fra maling osv. Med vores effektive vinduesrens, kan vi få selv de mest stride mærker til at forsvinde, så dine vinduer bliver så gode som nye igen.

Vi klarer også mere vanskelige opgaver, som når dine ruder angribes af glaspest og kalk. Dette kan være svært at få bugt med, da det ofte kræver nogle skrappe rengøringsmidler, men ikke hos os. Med miljøvenlige produkter sørger vi for, at dine ruder bliver skinnende nye igen. 

Rengøring Vejle Vinduespudser Polering

Fast abonnement,
billigt og effektivt

Du kan bestille os efter behov, når dine vinduer trænger til en omgang, men vi kan også arrangere en fast aftale. Vi anbefaler, at vi sammen lægger en plan, hvor vi tilgodeser dine individuelle behov og ønsker. Med en fast aftale kan vi garantere dig en yderst fordelagtig pris og en fast service, som vil blive uundværlig for dig.