Erhvervsrengøring

Rengøring til erhverv...

Mangler du en pålidelig, grundig og stabil erhvervsrengøring i din virksomhed? Så er Rengøring Vejle løsningen for dig. Vi tilbyder vores service til virksomheder og offentlige erhvervskunder i Trekantområdet, uanset størrelsen på dine erhvervslokaler eller typen af branche. Vi leverer rengøring til alt, lige fra butik og restaurant til kontor og hotel.

Vi yder altid den samme gode service i både små institutioner til store industrier. Hos os sætter vi en ære i at yde den bedste service til alle, og med vores store erfaring inden for erhverv, kan vi hurtigt afdække og tilpasse os netop dine behov. Vi ved, at en virksomhed ofte består af mange forskellige faciliteter. Derfor tilbyder vi rengøring af både kontor, køkken, badeværelse, mødelokale og meget mere. Vi har ingen grænser for, hvor vi kan hjælpe. Har du nogen særlige ønsker? Så imødekommer vi også disse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – så finder vi den bedste løsning til netop din virksomhed.

Modtag dit
rengøringstilbud

Målrettet rengøring, der
tilpasses din virksomhed

Hos Rengøring Vejle ved vi, at ikke to virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi vores service og ekspertise til både butik, hotel  restaurant, kontor, institutioner og meget mere. Vi har erfaring med alle typer af brancher, derfor udfører vi en bred vifte af opgaver, som er tilpasset dine behov. 

Rengøring af overflader på borde, stole, fodlister, lamper og karme, udsmidning af affald samt tømning af affaldsspand og papirkurv. Dette er blot nogle af de ting, som vi kan hjælpe med, men vi tager os også af større opgaver, såsom gulvvask og -polering, højtryksrens og spuling samt afkalkning af overflader. Vi kommer rundt i alle hjørner og kroge af din virksomhed.

Rutinelig og pålidelig serviceydelse

Selv små rengøringsopgaver kan være tidskrævende i en travl virksomhed. Derfor tilbyder vi en fast og effektiv service, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Du kan vælge at bestille vores rengøring, når det passer dig, men vi anbefaler, at vi sammen laver en fast aftale.

Med en fast abonnementsaftale, kan vi yde den bedste service for din virksomhed. Udover at give dig fordelagtige rabatter, byder vores abonnementsordning også på eksklusive services, som kun din virksomhed kan benytte sig af. For eksempel kommer vi gerne, hvis der opstår pludselige og akutte situationer, som kræver vores rengøringsservice.  

En sund virksomhed er
en ren virksomhed

Rene lokaler giver ikke blot et godt indtryk hos dine kunder. Med en grundig og fast rengøring sikrer du også, at dine ansatte arbejder i et rent og tilfredsstillende arbejdsmiljø. Vi sørger for, at dine medarbejdere møder ind til en ren arbejdsplads hver dag, hvor de har lyst til at yde deres bedste. Derudover sikrer vores rengøring et sundt indeklima i din virksomhed. Dette kan være med til at minimere antallet af sygedage hos dine medarbejdere. 

Vil du se resultater i din virksomhed i dag? Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar, til at besvare din henvendelse.