Privat rengøring

Rengøring til privatkunder...

I Rengøring Vejle tilbyder vi en lang række ydelser inden for privat rengøring, og vi tilpasser os efter lige nøjagtigt dine behov. Rengøring kan være en stor byrde i en allerede travl hverdag. Hos os sætter vi en store ære i at give dig det bedste resultat, så du kan fokusere på de vigtige ting i livet.

Med vores teams af kompetente medarbejdere, tilbyder vi vores services i hele Trekantområdet, hvor vi kører ud til både huse, lejligheder og sommerhuse. Uanset størrelsen på din bolig, sørger vi for, at vi udfører en grundig og effektiv rengøring, hvor vi overholder alle sikkerhedsregler og samtidig arbejder med særligt hensyn til miljøet. Derfor medbringer vi altid vores specielle rengøringsmidler, så du heller ikke skal tænke på at indkøbe dette. 

Udover at klare din daglige, ugentlige eller månedlige rengøring, tilbyder vi også vores services i forbindelse med store omvæltninger i dit liv. Slutrengøring i forbindelse med flytning og rengøring af dødsbo kan være en byrde, som ofte kan være hård at overkomme. Overlad det trygt til os, så sørger vi for, at du får et godt resultat, uden selv at gøre noget.

Vi tilbyder både gang-til-gang ydelser efter behov, men vi anbefaler vores attraktive abonnementsordninger, hvor du får fast rengøring til en fordelagtig pris. Kontakt os for en uforpligtende snak – så finder vi lige netop den løsning, der passer bedst til dit behov. 

Modtag dit
rengøringstilbud

Grundig og effektiv rengøring

Vores værdigrundlag bygger på grundighed. Derfor kommer vi rundt i alle hjørner og kroge med vores service, uanset hvor stor en omgang rengøring du har brug for. Har du brug for en grundrengøring, tilbyder vi en hurtig og effektiv rengøring, som passer ind i netop din hverdag. 

For en rengøring, hvor vi går endnu mere i dybden, tilbyder vi også services såsom tæpperens og hovedrengøring. Vi arbejder altid med respekt for dit hjems materialer. Du kan derfor stole trygt på, at vi yder den bedste rengøring, som tilgodeser forholdene i dit hjem.

Slutrengøring, dødsbo eller andet?

Står du og skal flytte fra din bolig, kan vi tilbyde dig at ordne din slutrengøring. Vi garanterer, at din bolig bliver afleveret i den mest tilfredsstillende stand, så resultatet lever op til din udlejers krav under flyttesynet. Livet er ofte uforudsigeligt og du kan stå i situationer, hvor du har lyst til at overlade opgaverne til andre. Vi kan hjælpe dig i forbindelse med rengøring af dødsbo. Det kan være hårdt, at stå med dette selv, da der kan være mange følelser forbundet med et hjem. Dette har vi stor forståelse for. Derfor tilgår vi denne slag opgaver med ære og respekt.
Rengøring Vejle Støvsugning

Trofast og troværdig service

I praksis er vi ikke alene grundige – vi er også trofaste og troværdige. Tanken om at åbne døren for fremmede mennesker er for nogle en bekymring. Men vi er faktisk slet ikke så fremmede. Vi er lokalt forankret i trekantsområdet, hvor vi med flere års erfaring tilbyder dannede og troværdige samarbejdspartnere, medarbejdere samt rengøringspersonale. Derfor kan du trygt overlade både bolig, virksomhed, kontor eller lignende til os. Kontakt os for en venlig introduktion.